Webbdo

Bästa webbhotellet för bra hemsidor

Webbdo

Webbdo´s webbyrå är perfekt för den som vill starta en blogg eller hemsida på Internet. Webbhotellet de erbjuder är billigt och bra och ha det mesta ett hotell ska ha, utan några dolda avgifter eller tillkommande kostnader. Det som står på deras sida är precis det som ingår, inget annat eller mindre än det. Tjänsten sökmotoroptimering kan man inte säga så mycket om, förutom att kolla på hur deras egna webbplats är uppbyggd. De har optimerat den näst intill perfekt för att en sökmotor ska kunna granska den korrekt. Webbdesignen som de har på sin egna sida är fin och stilren, så de gör säkerligen ett bra jobb till sina kunder som vill anlita dem för att designa deras sidor.

Förutom webbhotell så erbjuder företaget webbdesign till WordPress samt även professionell sökmotoroptimering av webbplatser.

Webbdo använder det ledande verktyget Cpanel på alla sina webbhotellskonto. Med detta extrema användarverktyget kan man nå hur långt som helt. Även pluginet Fantastico är installerat så kunder enkelt kan installera program som WordPress, E-handelslösningar och mycket mera.

Kundsupport från Webbdo
Företaget sköter i första hand all sin kommunikation genom e-post samt genom den nya programvaran Live support. Vill kunder ha extra hjälp genom telefon så måste de själva be om det. Men allt går att sköta enklast och smidigast igenom e-post om det är något problem med kunders webbhotell eller liknande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *