Saknas ditt företag på nätet?

Bästa webbhotellet för bra hemsidor

Saknas ditt företag på nätet?

I så fall kanske du missar många kunder eller uppdrag utan en hemsida och webbhotell

Och det är ju dumt? Visste du att din webbplats kan bli din bästa säljare. Hur? Jo, den är tillgänglig 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan. Vilken säljare kan slå det? Det gäller visserligen att den tjänar sitt syfte och har ett mervärde för din kund. Var sig du har en webbplats eller tänker skaffa en kan du läsa om hur vi ser på saken och hur vi jobbar.

Webbdesign och val av webbhotell
Efter dina önskemål skapar vi din webbplats. Vi jobbar efter principen: En hemsida ska vara enkel, inbjudande och lättnavigerad. Den ska fylla sin rätta funktion och få dina kunder att komma tillbaka. Du kanske har ett eget förslag om design eller kanske våra tidigare uppdragsgivare kan ge dig inspiration. Du väljer själv.

Webbutveckling
Vi erbjuder specialanpassade lösningar och funktioner, skräddarsydda för det specifika företaget. Det kan röra sig om t ex, e-handel, kortbetalning, publiceringssystem, kundstöd och faktureringssystem, kopplingar mot databaser och program, import/export.

Uppdateringsverktyg
Vi tillhandahåller ett mycket enkelt och användarvänligt uppdateringsverktyg. Detta verktyg kan kopplas in på både befintliga och nya webbplatser. Inga förkunskaper krävs. Kan du hantera WordPress, klarar du av att jobba med detta verktyg. Tag kontakt med oss för en demonstration.

Uppdatering & Underhåll
Har du har ont om tid kan vi underhålla din webbplats. Under överenskommen tidsperiod ser vi till att text och bild läggs ut på nätet. Du behöver bara serva oss med digitalt material.

Sökmotoranpassning
Vi anpassar din webbplats för att den ska kunna hittas och indexeras av sökmotorerna på bästa sätt. Vi hjälper dig också att ta fram och lägga in sökord och textmaterial. Med hjälp av vårt uppdateringsverktyg kan du enkelt uppdatera dina sökord själv.

Utbildningar
Vi har utbildningar i Webb och e-posthantering, Marknadsföring via Internet samt Skräddarsydda utbildningar utifrån dina önskemål. Du bestämmer själv innehållet. Utbildningarna sker under hel -eller halvdagar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *