4st svenska webhotellsleverantörer

Bästa webbhotellet för bra hemsidor

4st svenska webhotellsleverantörer

Som kund och användare måste man lätt kunna hitta det man behöver och lätt kunna installera applikationer, administrera e-post och domäner. Ballou, Binero och Loopia får bäst betyg i testet av bästa webbhotell. Det kan vara svårt att hitta bästa lösningen för man vill ju få det bästa för de behov man har. Test som detta innehåller massor av information och jag följer med spänning följande test som kommer . När det gäller den här delen av årets test bästa webbhotell kan man läsa följande i testet. Så här skriver IDG:

“Att kunna sköta sitt konto via kontrollpanel är ett minimikrav för en kund hos ett webbhotell. Och avsaknaden av en sådan gör att betyget dalar för två av de testade hotellen i Internetworlds webbhotellstest 2018.

Ett modernt webbhotell bör enligt vår mening vara utrustat med en kontrollpanel där man kan logga in och göra nödvändiga inställningar, och en sådan har också alla utom Internet.se och Internetbolaget. Det betyder däremot inte att det inte går att göra några konfigurering, utan att det istället kan fixas via telefon eller mejl. Båda dessa hotell erbjuder bra hjälp den vägen så det mesta går att fixa i alla fall. Det blir bara aningen krångligare och man får heller inte någon överblick över tillgängliga alternativ.

Låt oss istället fokusera på de hotell som faktiskt har en kontrollpanel, och då finns det en trio bestående av Ballou, Binero och Loopia som alla ligger i en klass för sig. Den sistnämnda utmärker sig med en utomordentligt hög användarvänlighet, en suverän statussida som visar bland annat eventuell skuld och antal mejladresser, samt en hel drös med mer eller mindre användbara finesser.

Även Ballou och Binero bjuder på en hög användarvänlighet och ståtar också med det absolut största utbudet av färdiga installationspaket för bland annat WordPress, Joomla och Mambo. Hela 59 stycken finns det att välja mellan.

Active 24 har utan tvekan den allra sämsta kontrollpanelen. Den är rörig, blandar svenska och engelska och erbjuder egentligen inga extra funktioner utöver de vanliga. Det finns med andra ord en hel del att jobba på för utvecklarna som ligger bakom mjukvaran till det webbhotellet. Övriga tjänster har helt acceptabla kontrollpaneler även om det här och där finns en del brister. Gränssnittet hos City Network och Levonline är något trist och stelt, Cliche snålar med finesserna, och även Surftown blandar svenska och engelska.”

Domän webbhotell Loopia
Loopia webbhotell är ett mycket kompetent webbhotellföretag. DNS, domän, webbhotell, webbmail och allt annat fungerar väldigt bra. Det märks att Loopia har varit med ett tag. Webbhotellets rutin när det gäller hemsidor, e-post, kundsupport är utmärkt!

Skaffa domän webbhotell ska vara enkelt! Hos Loopia är det väldigt enkelt att arbeta med domän och webbhotell. Kontrollpanelen är utmärkt och lättnavigerad. Man hittar lätt det man letar efter och det är lätt att förstå vad man ska göra. Domän webbhotell hos Loopia är helt enkelt en utmärkt val.

Om du väljer Loopia som din webbhotellsleverantör lär du inte bli missnöjd. Av egen erfarenhet kan jag säga att Loopia är fullständigt unikt när det gäller att ta hand om sina kunder. Jag jobbar själv med webbdesign och driver en webbyrå. Jag har de flesta av mina domäner på Loopia i deras dns-service som är gratis och jag är återförsäljare av deras webbhotell. I praktiken betyder det att jag köper plats på webbhotellet och domän till kundens hemsida för kundens räkning.

Alla hemsidor jag har byggt och alla kunder jag har är mycket nöjda med Loopias tjänster. Jag kan alltså varmt rekommendera Loopia för webbhotelltjänster.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *